Jászkunság

2021.07.05. 11:30

Két halálos baleset is bekerült a hét legolvasottabb hírei közé

Halálos baleset történt Tiszaföldvárnál, egy ember életét vesztette a 4-es főúton történt balesetben, kitüntették a szolnoki MÁV Kórház dolgozóit – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Halálos kimenetelű közúti baleset történt június 28-án 15 óra után a 442-es számú főút 24. kilométerszelvényében, Tiszaföldvárnál. Egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A baleset során egy személy életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Június 29-én súlyos baleset történt a 4-es út Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán, az autó sofőrje életét vesztette, míg a busz vezetője súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendelkezésre álló adatok alapján az autó vezetője szándékosan hajtott neki a busznak.

Fotó: Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester

Egy személyautó és egy busz ütközött a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán június 29-én. Egy személy életét vesztette a baleset során. A rendőrök teljes útlezárás mellett végezték a baleset helyszínelését.

Fotó: Németh Ádám tű. főtörzsőrmester

Semmelweis-napi elismeréseket adtak át a napokban a szolnoki MÁV Kórházban. Öten részesültek a „Kórházért” elismerő oklevélben. Az ünnepségen főigazgatói dicséreteket is kiosztottak.

Elismeréseket adtak át a MÁV Kórházban
Fotó: Beküldött fotó

Egy tiszasülyi lakos motorjával közlekedett Szolnokon, a Kellner Gyula úton a Kossuth út irányába. Haladása során a motoros észlelte, hogy a parkoló sávból egy autó kíván a forgalmi sávba sorolni, ezért a motoros erőteljesen fékezett, azonban a járművével az oldalára borult.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában