Tábor

2021.08.04. 11:16

Egészségmegőrző programokat is szerveztek a fiataloknak Jásziványon

Móka, kacagás és játékos ismeretterjesztő foglalkozások jegyében telt a Jásziványért Egyesület idei nyári tábora, melyet pályázati forrásból rendeztek meg a helyi fiataloknak az elmúlt héten.

Illés Anita

Andrási István vezetésével néptáncot is tanulhattak

Forrás: Beküldött fotó

Az ismerkedés és a tábori szabályok közös meghatározása után kézműves-foglalkozással indult a programsorozat, melyet a hét folyamán többek között izgalmas meseelőadás, néptánctanulás, méhészeti és dorombbemutató, természetjárás, játékos vetélkedő, valamint interaktív gyermekműsor követett.

Mint azt a szervezőktől megtudtuk, egyik alkalommal egészségnapot rendeztek a Turul Vendégházban, ahol az idősebb korosztálynak vércukor- és vérnyomásmérést tartottak.

Prevenciós előadásokkal, tornával hívták fel a gyerekek figyelmét az egészségmegőrzés fontosságára, melyben nagy szerepe van a rendszeres mozgásnak és az egészséges táplálkozásnak. Mézkóstoló és élményekkel teli méhészeti bemutató keretében megismerhették a méhek csodálatos világát és a folyékony arany jótékony hatásait is. A tábort vidám zenés, táncos szabadtéri bulival zárták a gyerekek.

Andrási István vezetésével néptáncot is tanulhattak
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában