Galériával

2021.09.10. 19:06

Átadták a közel félmilliárd forintból megépült óvodát Karcagon

Az óvodaépületet Földváriné Simon Ilona iskolaigazgató mutatta be.

Daróczi Erzsébet

Péntek délután ünnepélyes keretek között átadták a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola Talentum Óvodáját. A református templomban tartott ünnepi istentiszteleten Nt. Koncz Tibor esperes apostoli köszöntése és Ft. dr. Fekete Károly püspök igehirdetése után F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő mondott köszöntőt. A Püspökladányi úti beruházás az országos hatvanhat református óvodai program részeként valósult meg.

A Tiszántúli Református Egyház Kerületben huszonhárom református óvoda épül, ezek egyike a karcagi, amely több mint 450 millió forintba került. Az épületet, a három csoportba járó nyolcvanegy óvodást, a tizenegy dolgozót és a szülőket az ünnepélyes átadón Ft. dr. Fekete Károly püspök áldotta meg.

Beszédet mondott Hubai Imre, megyei közgyűlési elnök, Szepesi Tibor polgármester, illetve a kivitelező részéről Labonczné Fekete Zsuzsanna ügyvezető. Az óvodaépületet Földváriné Simon Ilona iskolaigazgató mutatta be, az ünnepségen az iskola tanulói és a művészeti iskola magánének tanszakosai közreműködtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában