szolnok

2021.09.06. 07:40

Huszonkét kiállító mutatja be munkáit a közfoglalkoztatási kiállításon

Különleges programot rendeznek a héten a megyeszékhelyen. Közfoglalkoztatási kiállításnak ad ugyanis otthont szerdán tizenegy órától a belváros egyik legforgalmasabb pontja, a Hild János tér – tájékoztat közösségi oldalán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal.

Hartai Gergely

Fotó: Csabai István

Mint írják, a rendezvény keretében kézműves termékek, helyi és termelői ételek, gasztronómiai különlegességek, valamint kulturális műsor várja majd az eseményre látogatókat. A rendezvényen összesen huszonkét kiállító mutatja be a közfoglalkoztatásban elért eredményeit, és lehetőség nyílik az egyes települések nevezetességeinek megismerésére.

A kormányhivatal közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy az immár hatodik alkalommal megrendezendő kiállítás célja bemutatni a közfoglalkoztatás megyei értékeit, amelyeknek a munkaerőpiac serkentésén túl jelentős szerepük van a településfejlesztésben és a kistelepülések önellátóvá válásában is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában