Toroczkai László

2021.09.18. 14:30

Utcafórumot tartott Szolnokon a Mi Hazánk

Törökszentmiklós után az országjáró körútja következő állomásaként szombaton a megyeszékhelyre érkezett Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke. Az Aba-Novák Agóra melletti térre szervezett utcafórum előtt sajtótájékoztatót is tartott.

P. Pusztai Nóra

– Azt gondoljuk, hogy szükség van a harmadik útra, ami gyökeres változást hozhat itt, Magyarországon. Olyan programot állítottunk össze, amelynek részeként a magyar emberek érdekében a nemzetgazdaságot kell visszaépíteni, ha szükséges, állami beavatkozással – hangsúlyozta az elnök.

Nem pusztán aláírást gyűjtöttek, hanem a helyszínen rögzített adatok segítségével tudják a későbbiekben felvenni a kapcsolatot a támogatóikkal. Az utcafórumon Toroczkai László először ismertette a tervezett programot, majd a felmerülő kérdésekre is válaszolt, melyek közül elsőként rendszerint a bizalmatlanság merül fel.

– A magyar emberek egy része kiábrándult a politikából. Ezért is kérdőjelezik meg, hogy mi mások leszünk. Az lenne a legjobb, hogy mi a mérleg nyelveként szolgálnánk a parlamentben. Pozícióhoz jutva sem változtatnánk az elveiken, ami jó kezdeményezés, azt támogatnánk, ami viszont nem, azt nem szavaznánk meg – fejtette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában