Szolnok / Galériával

2021.10.17. 15:00

Hangversennyel ünnepelték az Ádám Jenő Zeneiskola születésnapját

Az ünnepi hangversenyt a Szolnoki Szakképzési Centrum központi aulájában tartották.

Kiss János

20211015 Szolnok Pénteken kezdődött és több hejszínen is zajlott az Ádám jenő Zeneiskola harminc éves évfordulójára szervezett Jubileumi Napok Rendezvénysorozat. Az ünnepi hangversenyt a Szolnoki Szakképzési Centrum közponi aulájában tartották. Az Ádám jenő Zeneiskolát 1991-ben Vajna katalin zenepedagógus , Csokonai Alkotói-díjas és KÓTA Életmű-díjaskarnagy alapította, támogatva ezzel a tehetség-felismerést és tehetséggondozást. Fotó: Kiss János ÚN

Pénteken kezdődött és több helyszínen zajlott az Ádám Jenő Zeneiskola harmincéves évfordulójára szervezett Jubileumi Napok Rendezvénysorozat. Az ünnepi hangversenyt a Szolnoki Szakképzési Centrum központi aulájában tartották.

Az Ádám Jenő Zeneiskolát 1991-ben Vajna Katalin zenepedagógus, Csokonai Alkotói-díjas és KÓTA Életmű-díjas karnagy alapította, támogatva ezzel a tehetségek felismerését és a tehetséggondozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában