egészségügy

2021.10.21. 14:23

Országos szakmai konferenciát szerveztek Szolnokon

Huszonnégy intézményből érkeztek szakemberek csütörtökön a megyeszékhelyen megszervezett „Együtt az egészségügyi szakképzésért” című országos szakmai konferenciára. Hatvan szakember vett részt a rendezvényen, ahol előadásokkal összekötve oszthatták meg egymással tapasztalatikat a vendégek. 

Köllő Judit

A Szolnoki Szakképzési Centrum központi aulájában megtartott eseményen sok más érdekes felszólalás mellett dr. Pápai Tibor, a Semmmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának főiskolai docense a különböző szemléletű ápolási folyamatokról tartott előadást – tudtuk meg Mohácsi Csillától, a Szolnoki Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Két tanítási Nyelvű Technikumának igazgatójától.

– Számos hasznos előadáson vettünk részt – mondta az intézmény vezetője. – A rendezvényen megismerhettük az egészségügyi szakképzés helyzetét, de a szociális szakápolói ismeretek fontosságáról is hallhattunk. Rengeteg hasznos tanáccsal gazdagodtunk – tette hozzá az iskola igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában