galériával

2021.10.01. 16:30

Őszköszöntő forgatagon adták át a beruházásokat Jászboldogházán

Különleges őszköszöntő forgatagot tartottak a minap Jászboldogházán.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

A jó hangulatú összejövetelen az Idősek Világnapja alkalmából mulatós műsorral köszöntötték a falu szépkorúit. Ezenkívül kulturális, szórakoztató programokkal ünnepelték az idén huszonöt éves helyi polgárőrséget, valamint átadták a közelmúltban elkészült fejlesztéseket. Kilenc beruházás valósult meg, összesen százhetvenhatmillió forint értékben.

A projektek részleteit Szűcs Lajos polgármester ismertette. Több pályázaton elnyert támogatásból új mini bölcsődét, piacteret és ebédlői tetőteret alakítottak ki, fejlesztették a védőnői szolgálatot és a helyi kemping szálláshelyeit, felújították a közösségi házat, bel- és külterületi utakat újítottak fel, valamint munkagépeket szereztek be. Új eszközökkel korszerűsítették a háziorvosi és védőnői ellátást. Az ünnepélyes átadón Pócs János országgyűlési képviselő is méltatta a lakók életminőségét jelentősen javító fejlesztéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában