TISZAFÖLDVÁR

2021.10.04. 21:00

Segítik a vállalkozók a helyi közösségeket

Az egyesület pályázatokból több rendezvényt is szervezhet a közeljövőben.

P. Pusztai Nóra

Homokréten tartott találkozót a helyi vállalkozók egyesülete. A tagok az elmúlt év eseményeit és a jövőbeli terveket is megvitatták a minapi összejövetelen.

– A nyár elejére a strandon építettünk egy új homokos pályát, amit egy nagyszabású kézilabdatornával avattak fel a gyerekek, de segítettünk a Homoki óvoda homokozójának felújításában is. Folyamatosan támogatjuk a városban működő oktatási intézményeket, valamint a civil szervezeteket – számolt be a találkozón eredményeikről Cseuz Zsolt, a szervezet elnöke.

Az egyesület pályázatokból több rendezvényt is szervezhet a közeljövőben. A családi és gyermeknapra ötmillió forintot nyertek, míg az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásából nyolcmillió forint jut egyéb színes eseményekre. A tagok a találkozón amellett döntöttek, hogy Mikulás alkalmával szeretnék meglepni a város fiatalságát koruknak megfelelő műsorral és programokkal.

A tizenhét helyi vállalkozót tömörítő egyesület tagjai részletesen tájékozódhattak az uniós pályázati lehetőségekről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában