Galériával

2021.10.24. 18:48

Vonatokkal telt meg a művelődési ház Szolnokon

Az ország különböző pontjairól érkeztek a látogatók.

Kiss János

20211024 Szolnok A hétvégén tartották meg a VOKE Csomóponti Művelődési Központban a Vasútmodell kiállítást. Az épület három szintjén megrendezett eseményre sokan érkeztek az ország különböző pontjairól. A gyerekek számára különleges élményt jelentett a Bütykölde, ahol kipróbálhatták a makettek megépítését. Ennek lehetőségét a Viessmann munkatársai biztosították. A börzén mindenki kedvére válogathatott a különböző vasútmodellek és kiegészítők között. Fotó: Kiss János UN.

A hétvégén tartották meg Szolnokon, a VOKE Csomóponti Művelődési Központban a Vasútmodell kiállítást. Az épület három szintjén megrendezett eseményre sokan érkeztek az ország különböző pontjairól.

A gyerekek számára különleges élményt jelentett a Bütykölde, ahol kipróbálhatták a makettek megépítését. Ennek lehetőségét a Viessmann munkatársai biztosították. A börzén mindenki kedvére válogathatott a különböző vasútmodellek és kiegészítők között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában