fegyvernek / videóval

2021.11.04. 09:37

Belehajtott egy furgonba a 4-esen, nem tette zsebre, amit kapott

Egy szintén arra haladó sofőr fedélzeti kamerája videóra vette a keddi, Szapárfalu és Surjány közti, 4-esen történt balesetet.

Szoljon.hu

Forrás: bpiautosok.hu

Ahogyan arról beszámoltunk, kedden délután utolérés miatt ütközött össze három autó Szapárfalu és Surjány között a 4-esen, Fegyvernek felé. Egy arra közlekedő autós fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet, a videót pedig el is küldte a sofőr a bpiautosok.hu-nak.

A videót beküldő autós is írta, már messziről látszott, hogy vészvillogóval áll a sor, de a fehér Opeles továbbra is teljes gázzal hajtott, majd az utolsó pillanatban fékezett, kicsit abbahagyta, újra fékezett, végül a sárga furgonba csattant.

De ami ezután következett, arra valószínűleg senki sem számított: a furgon vezetője kiszállt és elkezdte ütni az Opel sofőrjét. Mint a szemtanú írja, látszólag személyi sérülés nem történt, vagy legalábbis nem nagy.

Az Opel sofőrje szinte biztos, hogy nem azzal foglalkozott, amivel kellett volna – fűzte a felvételhez videót beküldő autós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában