Hagyomány

2021.11.29. 16:00

Egy év kihagyás után újra jár a Mikulásvonat Szolnokon

A Coop Mikulásvonat december 5-én és 6-án délután három és este hét óra között jár az adventi faluból indulva és oda érkezve.

Rimóczi Ágnes

Idén újra útnak indul a Coop Mikulásvonat a városban. A Coop Szolnok Zrt. a város önkormányzatával és a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft-vel együttműködve tizennegyedik alkalommal juttatja el szolnoki gyerekekhez a nagyszakállú ajándékait.

– Hihetetlen, de az első Coop mikulásozó gyerekek mára felnőttek. Évről-évre nagyon népszerű ez a program, amiért ezúton is köszönetet mondok az áruházlánc minden munkatársának, akik nagyon sokat dolgoznak azért, hogy sok-sok gyerek ünnepét tegyék szebbé – hangsúlyozta Szalay Ferenc polgármester a programról tartott tegnapi sajtótájékoztatón.

– Minden megteszünk ezért! A Mikulás és segítői december 6-án, a járványügyi szabályok betartásával juttatják el az ajándékokat a város fenntartásában lévő tagóvodákba, valamint a Hetényi Géza Kórházban gyógyuló gyerekekhez – számolt be a részletekről Fekete Tibor.

A Coop Szolnok Zrt. vezérigazgatója hozzátette, remélik, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy örömet szereznek a gyerekeknek.

– Abban is bízunk, hogy jövőre újra teljes pompában tudjuk megrendezni ezt a hagyományos programot. A népszerű Mikulásvonat szerencsére a tavalyi pihenő után újra járhat, mindenkit arra kérünk azonban, hogy viseljenek maszkot és tartsák a távolságot a várakozás és az utazás során – hívta fel a figyelmet Fekete Tibor.

A Coop Mikulásvonat december 5-én és 6-án délután három és este hét óra között jár az adventi faluból indulva és oda érkezve. Felszálláskor Coop törzsvásárló kártyát, vagy azt azt jelző mobil applikációt kell felmutatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában