JÁSZKUNSÁG

2021.11.17. 17:10

Gyakorlati alapú tudást ad a megyei civil központ

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSZK) három témával foglalkozik a műhelyfoglalkozásokon.

Kovács Berta

Woman on remote work or online education, using laptop computer, making notes, indoors at office or home at daytime. Online business, young professional at workplace. Working from home.

Forrás: Shutterstock

Fotó: EA March

Hat megye civil központjainak részvételével tartanak civil szervezetek vezetőinek műhelyfoglalkozásokat interneten keresztül. A programsorozatból a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (CKSZK) is kiveszi a részét, három témát felölelve. Interaktív előadásokat tartanak szervezeti kommunikáció és PR-marketing témában, boncolgatják a társadalmi felelősségvállalás fontosságát, a nonprofit és forprofit szervezetek kapcsolatával együtt, valamint fejtegetik az önkéntesség és adományozás jelentőségét is.

Egy-egy témát háromszor vesznek elő, hogy minden érdeklődőhöz eljusson az átadásra szánt információ.

– Mindenkinek egy azonnal használható, versenyképes tudást biztosítunk, melyek gyakorlati ismereteken alapulnak. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni céljaik sikeres megvalósításához, a források eredményes bevonásához és elköltéséhez, kommunikációjuk hatékonyságának növeléséhez – emelte ki dr. Molnár Beáta, a megyei CKSZK vezetője, aki Gráner Alexandrával megosztva vezeti a témaköröket e fórumokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában