szolnok

2021.11.24. 17:38

Kiemelték a tehetséggondozás fontosságát

A Jász-Nagykun Szolnok Tehetségsegítő Tanács és a Szolnoki Tankerületi Központ a Nemzeti Tehetség Program Pályázatának segítségével egy kiadványt állított össze, melyet szerda délután mutattak be a Szolnoki Tankerületi Központban.

Köllő Judit

Szutorisz Szügyi Csongor tankerület igazgató és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő taglalta a kiadvány fontosságát a könyvbemutatón. Majd dr. Polonkai Mária, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elnöke, a Magyar Tehetséggondozó Társaság és a MATEHETSZ alelnöke beszélt az együttműködésekről és jó gyakorlatok fontosságáról a tehetséggondozásban.

– Aki tehetséggel foglalkozik az nem tudja megkerülni azt, hogy a kiválósággal és a minőséggel ne foglalkozzon – hangsúlyozta dr Kállai Mária. – Hiszen a kettő nem választható el egymástól. A Tehetségpontok JNSZ megyében kötet rövid bemutatását a tehetséggondozás iránt érdeklődő pedagógusoknak és vezetőknek ajánljuk, melynek segítségével közelebb kerülhetünk ennek a feladatnak a fontosságához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában