Jászkunság

2021.12.22. 17:15

Átvették nyereményüket népszerű játékunk legcukibb mosolyú gyerkőcei

A Szoljon.hu idén is kereste a legcukibb gyermekmosolyt, s meg is találta azt. Nem is egyet! A Gyermekmosoly elnevezésű játékunk szavazása lezárult, kiderült, kiket tartottak olvasóink a legédesebb, legtündéribb, legszebb mosolyú gyerekeknek. A nyertesek szerdán át is vették a nyereményeiket.

Rimóczi Ágnes

A boldog nyertesek

Forrás: Mészáros János

 Egy szép babát szeretnék! 

– vágta rá Noémi kérdésünkre, amikor azt tudakoltuk, hogy milyen játékot választ majd abban a boltban, ahol a nyereményét válthatják be édesanyjával. A négy esztendős kislány aztán egy pillanatra elbizonytalanodott, anyukájával végül abban maradtak, hogy szétnéznek a játékok között és a legjobban tetszőt választják ki. A tiszaföldvári Noémi a gyermekmosoly játék 4-7 éves kategóriájának harmadik helyezettje lett. Ahogy az anyukája, Cintia elmondta, örülnek az eredménynek, hiszen először vettek részt ilyen megméretésen. 

Noémi Fotó: Mészáros János

– Szeret egyébként fényképezkedni a lánykám, nemrégen voltunk karácsonyi fotózáson, meg is dicsérte a fotós, hogy milyen ügyesen beállt, szinte már pózolt – mesélte mosolyogva az édesanya.

A kategória második helyezettje is „gyakorlott” fotóalany, a játékra beküldött képén az látszik, hogy szinte már profi módon, széles mosollyal ült a kamera elé. A bájos kislányról, Nagy Zsófi Hannáról a díjátadáson mégis az derült ki, hogy talán jobban érdeklik az autók, mint a csajos játékok. 

Az is lehet, hogy majd egy traktort választ a játékboltban, előszeretettel játszik ugyanis fiús játékokkal

– mesélte a túrkevei kislány édesanyja. Hogy végül mit választott az öt esztendős kis hölgy a nyereményutalványért cserébe, nem tudjuk, de azt anyukájával elárulták, hogy azért a lányos elfoglaltság, a fényképezkedés is közel áll a szívéhez. Bizonyítja mindezt, hogy már tavaly is „elindult” a Gyermekmosoly játékon, akkor szintén a második helyet szerezte meg.

Nagy Zsófi Hanna Fotó: Mészáros János

Aki pedig a legtöbb szavazatot gyűjtötte össze a 4-7 éves kategóriában, az Szántó Loretta Lilien lett. A hat éves kislány Jászberényből érkezett a nyereményéért, immár rutinos „versenyzőként”, hiszen tavaly is benevezték szülei a játékra. Az is kiderült, hogy Loretta nem csak a fotókon szokott szerepelni. 

Már tévés műsorba is behívták, részt vett válogatón, szeret ilyen programokon szerepelni 

– mesélte a kislány apukája, József. Lorettát édesapja mellett édesanyja és két húga, Linett és Lara is elkísérte, akik akár tovább vihetik a családi hagyományt, a tervek szerint jövőre már őket is benevezik szüleik a versenybe.

Szántó Loretta Lilien Fotó: Mészáros János

A játék másik kategóriájában (0-3 év), a kisebbek között is nagy volt a versengés. Sok-sok gyerekmosolyra lehetett itt is szavazni, az olvasók voksai alapján a szolnoki Tóth Dorina lett a legbájosabb. A két éves leányzó nagyon szeret szerepelni, legfőképpen táncolni, nem véletlen, hiszen a családban a lányok vannak többségben, a nagyobb tesóktól ellesheti a „csajosságot”. 

Tizenkilenc, tizenhét, tizenegy évesek a nővérei, velem együtt öt „lány” van a családban, így nem meglepő, hogy igazi kis hölgy már Dorina, aki azonban apukája szerint két fiúval is felér 

– mondta nevetve a kislány édesanyja, Erzsébet.

Tóth Dorina Fotó: Mészáros János

A kisebb gyerekek között azért a fiúk is eredményesen szerepeltek. Második helyezett lett a kunhegyesi nyolc hónapos Zsódi Ádin, a harmadik helyhez elegendő szavazatot pedig a tiszapüspöki Kardos Milán gyűjtötte össze.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében egyébként nem kevesebb, mint 360 apróságot neveztek be a büszke szülők fotópályázatra, a két kategória (0-3 és 4-7 évesek) három-három első helyezettje értékes Regió Játék ajándékutalványokat nyert . A korcsoportok első helyezettjei pedig automatikusan továbbjutottak az országos fordulóba, ahol versenybe szállhatnak a 300 ezer forint értékű voucherért az alsópáhoki Bobó Fun Parkba.

Zsódi Ádin Fotó: Mészáros János

Játékunk nyertesei:

0-3 éves kategória:

Tóth Dorina, Szolnok (15 000 forint)

Zsódi Ádin, Kunhegyes (12 000 forint)

Kardos Milán, Tiszapüspöki (10 000 forint) 

4-7 éves kategória:

Szántó Loretta Lilien, Jászberény ( 15 ezer forint)

Nagy Zsófi Hanna, Túrkeve (12 ezer forint)

Noémi, Tiszaföldvár (10 ezer forint)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában