Mi Hazánk Mozgalom

2022.01.09. 18:02

Lakossági fórumon mutatták be jelöltjeiket Szolnokon és Jászberényben

P. Pusztai Nóra

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje

Forrás: Frank Yvette

Országjáró körútra indult pénteken Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje. A következő hetekben végigjárja az összes választókerületet, így hétvégente naponta átlagosan három lakossági fórumot tart. Így tett vasárnap délután Jászberényben, ahol bemutatta a térség országgyűlési képviselő-jelöltjét Dobrán Gyulát. Később Szolnokra érkezett, a VOKE Csomóponti Művelődési Központ előtt sajtótájékoztatót is tartott.

– Azt gondoljuk, hogy az idei egy sorsdöntő választás lesz, ezért is fontos a személyes kapcsolattartás az emberekkel – hangsúlyozta, majd vázolta programjuk főbb elemeit is.

– Két nagy politikai tömb van ma Magyarországon, a Fidesz és a balliberálisok, mi egy harmadik utat ajánlunk. A Virradat programunk a legdemokratikusabb az újkori magyar politikatörténetben, a részleteket a magyar emberek javaslatai alapján dolgoztunk ki. Ahhoz, hogy megvédjük a magyar embereket állami beavatkozásra van szükség a gazdasági folyamatokba, de kezdeményezzük egy korrupcióellenes ügyészség felállítását is – részletezte.

– Kiemelt számunkra a haza érdeke, a parlamentben az lesz a dolgunk, hogy gátoljuk az esetleges káros folyamatokat – szögezte le Toroczkai László, aki a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 1. választókerületben indított jelöltjüket, Vincze Bélát is bemutatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában