Kunszentmárton

2022.02.21. 15:00

A családok óvására helyezik a hangsúlyt

Szabó Bettinával, a megye 4. számú választókerületének képviselőjelöltjével közösen mutatta be a párt programjának főbb elemeit Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese szombaton.

Molnár-Révész Erika

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Minden járványügyi korlátozást meg kell szüntetni. Különösen azt, amely a munkavégzés feltételéül szabja az oltottságot, illetve az oltott és az oltatlan gyermekek közötti diszkriminációt

– fogalmazott a politikus.

Mint mondta: új alapokra helyeznék a gazdaságpolitikát, a multik pénzszivattyúja helyett gazdasági önrendelkezést valósítanának meg.

Szükségesnek tartjuk a valódi elszámoltatást is. A politikusok mentelmi jogát el kell törölni, dupla büntetést kell kiszabni a politikusbűnözőkre, valamint korrupcióellenes ügyészség létrehozását is tervezzük. Rendkívül fontosnak tartjuk azoknak az értékeknek a védelmét, melyek meghatározzák a mindennapi életünket, nevezetesen a család intézményét, illetve a nemzetünket azoktól a támadásoktól, melyek manapság érik. Ilyen az LMBTQ-lobbi, vagy a bevándorlás erőltetésének kérdése

– hangsúlyozta Dúró Dóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában