Dönthetnek

2022.02.09. 19:00

A költségvetést is tárgyalja a jászapáti testület

Csütörtökön 14 órakor tartja soros ülését a képviselő-testület a polgármesteri hivatal emeleti nagy tanácstermében.

Illés Anita

Illusztrációfotó / Shutterstock

A napirendi pontok sorában tárgyalják többek között a város idei költségvetését. Ezenkívül dönthetnek vissza nem térítendő rendkívüli önkormányzati támogatás igényléséről is. Szó lesz a karcagi polgármester által indított A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertek elnevezésű programról, melyhez az előző évekhez hasonlóan idén szintén szeretne csatlakozni az önkormányzat.

A döntéshozók módosíthatják továbbá a kóbor ebek befogására vonatkozó vállalkozói díjat, ami március 1-jétől havi kétszázezer plusz áfa összegről havi háromszázezer forint plusz áfa összegre változna.

Mindezek mellett tárgyalnak a Jászapáti Városüzemeltető Nonprofit Kft.-vel a helyben biztosítható közfeladatok egy részének ellátására vonatkozó vállalkozói szerződés megkötéséről, valamint a multifunkcionális sportközpont megvalósításához szükséges településrendezési eljárás megkezdéséről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában