Jászkunság

2022.02.07. 11:30

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak olvasóink a legtöbbet múlt héten

Mentőhelikopter szállította kórházba a martfűi baleset egyik sérültjét, beintett a televíziós kamerába egy karcagi jobbikos képviselő – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Donka Ferenc

Ketten sérültek meg, amikor egy személyautó hajtott árokba Martfűnél, a 442-es főúton szombaton reggel. Szolnok felől haladt az autó, amikor egy balra ívelő kanyar után letért az útról, árokba hajtott, ahol több fának is nekiütközött. Az anyósülésen lévő nőt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította el. A járművet vezető férfit pedig mentőautó vitte kórházba.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat egy 59 éves nő. Az asszony az ablakot betörve behatolt volt férje törökszentmiklósi házába, elbújt a mellékhelyiségben, majd egy konyhakéssel súlyosan megsebesítette a hazaérkező férfit.

Jelenleg saját, rossz állapotú fáskamrájában húzza meg magát egy hatvankét éves szolnoki férfi, akinek a házát tavaly életveszélyessé nyilvánította a hatóság. Az épületet el is kezdték bontani, ám a vállalkozó félbehagyta a munkálatokat, a porta pedig ott maradt az építési törmelékkel és a ház torzójával. Nándor viszont a telkén szeretne maradni, ha lehet, a kamránál egy kicsit komfortosabb lakókocsiban.

Forrás: Nagy Balázs

Hamarosan elkészül az M4 gyorsforgalmi út Szolnok északi elkerülő szakasza, mely Abonyt és Törökszentmiklóst köti majd össze. A beruházás a jelentős forgalmat lebonyolító 4-es főútnak a terhelését csökkenti majd. Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc tájékoztatása szerint az új útszakaszt február 22-én helyezik majd forgalomba.

Forrás: magyarepitok.hu

Andrási András, Karcag egyik jobbikos önkormányzati képviselője a városi költségvetés elfogadása előtt adta tudtára mindenkinek, hogy mi a véleménye a rendeletről, amelyre nemmel szavazott a karcagi ellenzék, amikor obszcén kézjellel mutatott a televízió kamerájába.

Forrás: HírTV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában