Celebfigyelő

2022.02.13. 13:00

Rubint Réka leopárdmintás szettben hódítja meg a hegyeket

Költözés, új dal, síelés az osztrák hegyekben és egy álom vége. Mutatjuk, hogy mik történtek celebjeinkkel az elmúlt napokban!

szoljon.hu

Forrás: Rubint Réka Instagram

Hamarosan újdonsággal jelentkezik a szolnoki születésű előadó, Kis Grófó. A zenész Instagram oldalán közölte, hogy már nem kell sokáig várni új dalára, amihez már a klipet is leforgatták. 

Rubint Rella influenszert eddig legtöbbször egy jászberényi konditeremben lehetett elcsípni, azonban mostantól a gyönyörű Ciprusról fogja készíteni az edzős tartalmait. Rella ugyanis kiköltözött barátjához, aki jelenleg egy ciprusi focicsapatban játszik.

Míg Rella külföldre, addig a Cegléden született cselgáncsozó, Ungvári Miklós hamarosan hazatér, ugyanis az Exatlon legutóbbi párbajában ő teljesítette gyengébben, így számára véget ért a dominikai álom. Ungi távozását megsiratták a játékosok, hiszen ahogy mondták, ő volt a csapat szíve. 

A jászberényi gyökerekkel rendelkező edző, Rubint Réka még a vakációja alatt sem pihen! Réka és férje Norbi ugyanis Ausztriában síelnek, vagyis a sport ilyenkor is a mindennapjaik része. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában