Pályázat

2022.03.04. 13:00

Az életet adó vízről készültek a művek Jászfényszarun

Élettér-Kép címmel hirdetett gyermekrajz- és fotópályázatot a Bedekovich Lőrinc Népfőisko­lai Társaság és az Europe Direct Szolnok, a téma a víz.

Illés Anita

A kezdeményezés célja, hogy felhívják a figyelmet a víz fontos szerepére, a természetes vizek, vizes élőhelyek szépségére és védelmére. Ugyanakkor erősíteni szeretnék a vízfelhasználáshoz kapcsolódó környezettudatos szemléletet és ösztönözni a felelős vízhasználatot annak érdekében, hogy megelőzzük a vízválságot.

Az óvodás gyermekeknek, általános és középiskolás fiataloknak szóló pályázat témaválasztása szabad, de mindenféleképpen kapcsolatban kell lennie a saját környezetünkkel, természeti értékeinkkel, kulturális, épített és tárgyi örökségünkkel, különös tekintettel a vízre, mely megléte, mennyisége és minősége a fenntartható gazdálkodás alapeleme.

A rajzokat és a digitális fotókat március hetedikétől április huszadikáig várják. 

A rajz- és fotópályázat részleteiről, menetéről bővebb információ a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság honlapján olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában