Galériával

2022.03.08. 15:18

Elismert szakpszichológus tartott előadást Tiszafüreden

Mentsük meg a gyermekeinket címmel tartott telt házas előadást Prof. Dr. Bagdy Emőke Tiszafüreden, a Kovács Pál Művelődési Központban március 7-én.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

Az elismert klinikai szakpszichológus, a város szülötte és díszpolgára a gyermekek lelki és értelmi fejlődésének hosszas és bonyolult folyamatáról beszélt, érintve a természeti törvényekkel szembemenő és azokat megkérdőjelező ideológiák káros hatásait. Előadásában a gyermek megszületésének pillanatától kísérte végig a fejlődési korszakokat. 

A térség szinte minden településéről érkeztek az előadásra, a tiszafürediek mellett Karcagról, Kenderesről, Abádszalókról, Tiszaszőlősről és Nagyivánról is voltak a hallgatóság soraiban. 

Az esemény utáni bejegyzésében F. Kovács Sándor miniszteri biztos úgy fogalmazott: megerősítést nyert újra, hogy gyermekeink védelme, az egészséges fejlődésük biztosítása mindennél fontosabb.

Az előadás után az érdeklődők közös képeket készíthettek az elismert szakemberrel, aki örömmel dedikálta a megvásárolt könyveket és készséggel válaszolt a feltett kérdésekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában