Felhívás

2022.03.10. 15:36

Javaslatokat várnak az idei Kálmándi Mihály-díjra Szolnokon

A javaslatokat április 15-ig kell írásban eljuttatni a polgármesterhez.

Szoljon.hu

Forrás: Szolnok város Facebook-oldala

Idén is átadják a Kálmándi Mihály-díjat Szolnokon. Az elismerést azok kaphatják meg, akik a város egészségügyi intézményeiben és a város egészségügyi ellátásának biztosításában magas színvonalú munkát végeznek és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A díj plakettből, az odaítélést tanúsító oklevélből, valamint pénzjutalomból áll, melyet a tervek szerint a Semmelweis-napi rendezvényen adnak majd át.

Az önkormányzat várja a megyeszékhelyen tevékenykedő intézmények, pártok, érdekvédelmi-érdekképviseleti, társadalmi, civil és karitatív szervezetek, valamint az állampolgárok javaslatait a következők alapján:

  • A díj minden olyan személynek vagy közösségnek adományozható, aki vagy amely Szolnok egészségügyi ellátásáért kimagasló tevékenységet folytat, illetve folytatott.
  • A díjat egy évben legfeljebb négy személynek vagy közösségnek lehet odaítélni melyből kettő a járványügyi védekezésben közreműködők elismerésére szolgálhat.
  • Megosztott díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség.
  • A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését.
  • Amennyiben a díj adományozására javaslatot tevő a felterjesztésében ezt kifejezetten kéri, felterjesztését a soron következő évben is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor, ha a felterjesztett személy díjadományozásban a felterjesztés évében nem részesül.
A javaslatokat április 15-ig kell írásban eljuttatni a polgármesterhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában