Sajtótájékoztató

2022.03.23. 06:40

Tapasztalt vezető garantálhatja az ország biztonságát

A városi művelődési ház emeleti termében közösen tartott sajtótájékoztatót Hollik István, a Fidesz- KDNP kommunikációs igazgatója és Herczeg Zsolt, a Jász-Nagykun- Szolnok megye 4. választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje hétfő délután.

P. Pusztai Nóra

Fotó: P. Pusztai Nóra

Azon dolgozunk, hogy minél több lakost felkeressünk otthonában és kérjük őket, hogy támogassanak minket – szólt Herczeg Zsolt, országgyűlési képviselőjelölt, majd hangsúlyozta az elmúlt évek eredményeit is.

– Rendkívüli módon fejlődött a Tiszazug, így Tiszaföldvár is, de ez nem elegendő, tovább kell dolgoznunk, hogy a települések előre haladjanak, megtartsák a fiatalokat, munkahelyeket teremtsenek – fogalmazott.

Kiemelte: megismerte az elképzeléseket, amennyiben április 3-án bizalmat kap, nagyobb mértékű fejlődésért dolgozik majd.

Hollik István, a Fidesz- KDNP kommunikációs igazgatója vette át a szót.

Nem így terveztük, nem szerettük volna, mégis olyan helyzet alakult ki Magyarországon, ami minden lakost, így a tiszaföldváriakat is érinti. A szomszédos országban, Ukrajnában háború van, fontos beszélni a fejlesztésekről, de az a helyzet, ha nincs biztonság, nincs fejlődés. A háború a magyar embereket is veszélyezteti, április 3-a arról fog szólni, ki képes garantálni az ország békéjét és biztonságát – mondta határozottan.

A kommunikációs igazgató szerint a veszélyek korát éljük.

– A tiszaföldváriak érdeke is az, hogy tapasztalt, rutinos miniszterelnök irányítsa Magyarországot, annak érdekében, hogy ha a háború befejeződik, akkor ismét a fejlesztésekkel haladhassunk tovább – fejtette ki.

A sajtótájékoztatót követően a művelődési ház földszinti termében lakossági fórumot is tartottak, ahol támogatóikkal egyeztettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában