Rendezvény

2022.04.10. 09:58

Húsvéti díszbe öltöztették a Conselve parkot Jászberényben

A rendezvény jótékonysági célokat is szolgált, ezúttal a Jászberényi Állat- és Növénykert kis kedvenceinek gyűjtöttek finomságokat.

Illés Anita

Húsvéti készülődés jegyében szervezett tematikus programokat hétvégén a Dream Team Jászberényben. A csapat tagjai húsvéti installációkkal, színes tavaszi virágokkal és tojásfával öltöztették ünnepi díszbe a Conselve park egy részét. A tojásfára bárki elhelyezhette alkotását, így kicsik és nagyok szebbnél szebb, saját kézzel készített tojásokkal érkeztek a programra, ahol a gyerekeket nyuszisimogató is várta.

Fotó: Pesti József

Szombaton Puszi-Nyuszi húsvéti party-t tartott a közösség a Déryné Rendezvényházban. Társasjáték, kreatív foglalkozás, arcfestés, ügyességi játék, húsvéti mézeskalács díszítés, zsákbamacska, valamint locsoló vers és kölni verseny szórakoztatta a résztvevőket. A rendezvény jótékonysági célokat is szolgált, ezúttal a Jászberényi Állat- és Növénykert kis kedvenceinek gyűjtöttek finomságokat.

Fotó: Pesti József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában