Galériával

2022.05.31. 18:00

A Lehel Vezér Gimnázium csapata nyerte a jászsági prevenciós vetélkedőt

Második alkalommal rendezték meg kedden a Jászsági Bűnmegelőzési és Drog-prevenciós vetélkedőt Jászalsószentgyörgyön, a Vadasban.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

A versenyt a Jászberényi Rendőrkapitányság a Jászsági Szenvedélybeteg-segítő Szolgálattal, a Jászsági Kábítószerügyi Egyeztető Fórummal és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetséggel közösen hirdette meg a középiskolás korosztály számára.

Orosz Tibor címzetes rendőr főtörzszászlós, a rendezvény koordinátora érdeklődésünkre elmondta, hogy tizenegy csapat vett részt a komoly témakört játékos formában feldolgozó megmérettetésen. A Jászság nyolc középiskolájából hét jelentkezett, valamint a megye rendőrkapitányságai négy csapattal érkeztek.

Tizenöt perces váltásokban, tizenkét állomáson forgószínpad-szerűen mérték össze tudásukat, ügyességüket és kreativitásukat a diákok.

A vetélkedőt a jászberényi Lehel Vezér Gimnázium csapata nyerte. Második helyen a jászárokszállási Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium végzett, harmadik pedig a jászapáti Gróf Széchenyi István Gimnázium csapata lett. Az első három helyezett díjazása mellett számos különdíjat kiosztottak a szervezők.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában