Foglalkoztatás

2022.06.26. 06:55

Idén is biztosítják a nyári diákmunkát Túrkevén

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan idén is „működik” majd a településen a nyári diákmunkaprogram.

Rimóczi Ágnes

Illusztrációfotó / Shutterstock.com

A június 15-től augusztus 31-ig tartó lehetőség keretében foglalkoztatják a nyári szünetben dolgozni szándékozó fiatalokat.

– Tavaly is igénybe vettük a diákok segítségét mind a hivatalnál, mind az önkormányzat gazdasági társaságainál, így például a fürdőben és a városgondnokságnál tevékenykedtek a lelkes fiatalok. Idén is szeretnénk diákokat bevonni egyes munkafolyamatokba, a lehetőségekről korábban már egyeztettünk a munkaügyi központtal – mondták el érdeklődésünkre az önkormányzat kabinetirodáján.

Hozzátették: az elmúlt évben a fürdőnél huszonnégy diák kapott lehetőséget a nyári munkára, az önkormányzatnál négyen adminisztrációs teendőket láttak el.

– Terveink szerint az idén hasonló létszámban számítunk diákok közreműködésére. Nagy valószínűséggel a hivatali munka jelentős részét az ebösszeírással kapcsolatos adminisztrációs tevékenységek fogják kitenni – tájékoztattak az illetékesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában