Lista

2022.09.12. 11:30

A törökszentmiklósi drogdílerekről szóló cikk érdekelte leginkább olvasóinkat

Drogátadás közben csaptak le a törökszentmiklósi dílerekre, a reggeli készülődés közben esett össze a kenderesi édesanya – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

1. Drogátadás közben csaptak le a törökszentmiklósi dílerekre - videóval

A Készenléti Rendőrség miskolci nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásaival akkor csaptak le az egy párt alkotó 42 éves törökszentmiklósi férfire és 43 éves nőre, amikor egy 25 éves ónodi férfi ingatlanának udvarán épp nyélbe ütötték az üzletet.

2. Öngyilkossági kísérlet Jászladányban: egy lány leszúrta magát

Öngyilkossági kísérlet rázta meg Jászladányt szeptember 5-én, hétfőn. Egy lány leszúrta magát szülei házában. A helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy a sérülthöz mentőhelikopter érkezett, és szállította kórházba.

3. Nem tartott megfelelő követési távolságot a mezőtúri motoros, autónak ütközött

Egy mezőtúri lakos motorkerékpárral közlekedett Tiszaőrs külterületén szeptember 4-én a délelőtti órákban. A motoros haladása során nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladóhoz képest, akinek nekiütközött. A baleset következtében az 52 éves motorkerékpáros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

                               
Forrás: Police.hu

4. Árokba csapódott egy autó Fegyverneknél

Egy fegyvernek férfi szeptember 10-én, az éjszakai órákban közlekedett személyautóval, négy utasával együtt Fegyvernek lakott területén kívül. Haladása során megcsúszott, és az úttest jobb szélén lévő vízelvezető útárokba csapódott. A mentők a sérülteket kórházba szállították, valamennyien súlyos sérüléseket szenvedtek.

Az autóban ülők mind megsérültek
Forrás: Police.hu

5. A reggeli készülődés közben esett össze a kenderesi édesanya

Infarktust kapott szeptember 7-én, szerdán reggel az az 50 év körüli nő, aki minden előzetes panasz nélkül esett össze kenderesi otthonában. Férje és gyermeke azonnal mentőt hívott hozzá, a rutinos mentésirányító pedig több mentőegységet és helikoptert is a helyszínre vezényelt. Az asszonyt végül stabil állapotban, helikopterrel szállítottak kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában