Galériával

2022.09.09. 10:38

Két fontos beruházást is átadtak Tiszafüreden

Pályázati forrásból újult meg Tiszafüred egyik leghosszabb utcája, a Feszty Árpád, melyet csütörtökön ünnepélyes keretek között adtak át. Még ugyanazon a napon az új kültéri teniszpályán is átvágták a nemzeti színű szalagot.

Ujvári László

F. Kovács Sándor, Ujvári Imre és Hubai Imre

Fotó: Ujvári László

– Kiemelt célunk a város infrastruktúrájának fejlesztése, például az úthálózat minőségének javítása. Idén már öt belterületi utat sikerült felújítani vagy új burkolattal ellátni – húzta alá beszédében Ujvári Imre polgármester. 

– Nincs kolbászból a kerítés, a rendelkezésre álló forrásokból próbálunk a legjobban gazdálkodni, de azt látni kell, hogy a magyar kormány támogatása nélkül sem Tiszafüred, sem a környező települések nem fejlődhetnének ilyen nagy ütemben – hangsúlyozta a településvezető.

Példamutatónak nevezte a város fejlődését Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke. Úgy fogalmazott: a helyben élők életszínvonalát alapvetően határozza meg a közúthálózat állapota, ezért örömteli a Feszty Árpád utca felújítása.

Folyamatosan bővül a szabadidő eltöltését szolgáló létesítmények és szolgáltatások köre Tiszafüreden 

– kezdte beszédét F. Kovács Sándor térségi országgyűlési képviselő.

– Magyarország egyik legszebb szabadvizű strandja mellett most egy modern, kültéri teniszpálya várja a sport szerelmeseit. A fejlődés önmagáért beszél – jegyezte meg már a Tisza-parti teniszpálya átadóünnepségén. 

Hozzátette: ha valaki megkérdezi, mit lehet csinálni Tiszafüreden, a válasz egyszerű: mindent, csak unatkozni nem.

Az átadóünnepségen Ujvári Imre megjegyezte: idén eddig 800 millió forint értékben nyertek támogatást a város pályázatai, és további – egymilliárd forintot is meghaladó összegben – benyújtott pályázati kérelmek várnak elbírálásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában