Jászkunság

2022.11.21. 10:06

Halálos baleset, gyalogosgázolás – ezek voltak az elmúlt hét legolvasottabb hírei

Két kamion közé szorult egy személyautó Szolnoknál, két autó karambolozott a 442-es főúton, Martfűnél, egy nő életét vesztette – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Kata a balesetet túlélte, de többféle sérülést szenvedett, köztük agyrázkódást, az üvegszilánkok szétvagdosták a kezeit, zúzódások voltak mindenhol a testén és a nyaka is megsérült, a mai napig nem jött helyre

Forrás: police.hu

1. Két kamion közé szorult egy személyautó Szolnoknál

Egy kerekegyházi lakos közlekedett kamionnal Szolnok külterületén a 4-es főúton Debrecen irányába november 16-án. Haladása során a sofőr későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító személyautót és a hátuljába csapódott. Az ütközés ereje az autót belökte az előtte megálló kamion pótkocsija alá, ahová a jármű beszorult.

2. 15 éves fiatal lányt keresnek a szolnoki rendőrök

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 15 éves Sztojka Aranka szolnoki lakost, aki április 2-án a Keszthelyi Kórházból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik, felkutatására tett intézkedések eredményre nem vezettek. A lány eltűnéséről november 16-án tett közzé felhívást a rendőrség.

3. Két autó karambolozott a 442-es főúton, Martfűnél, egy nő életét vesztette

Egy személyautó közlekedett november 19-én Martfű felől, amely attért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemből, Szolnok felől érkező autóval. Mindkét járműben a vezetőn kívül két-két utas is tartózkodott, akik közül egy nő életét vesztette, a két járművezető és utasaik pedig súlyos sérüléseket szenvedtek.

Forrás: police.hu

4. A zebrán gázoltak el egy nőt a szolnoki Széchenyi István körúton

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy újszilvási lakos ellen. A 22 éves férfi november 18-án, a szolnoki Széchenyi István körúton, a piacnál lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy gyalogost. A baleset következtében a 32 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: police.hu

5. Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a jászapáti nőt!

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy jászapáti nő eltűnése ügyében. A 23 éves nő november 18-án, az esti órákban lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. A rendőrség egy nappal később aztán arról tájékoztatott, hogy a keresett személy eltűnésével kapcsolatos felhívás okafogyottá vált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában