Szoljon podcast

2022.11.12. 19:55

Krajnyákné Csorba Fanni: Legyőzhető az iskolai szorongás!

A gyerekek teljesítmény miatti szorongására, illetve a közösségekben felmerülő egyéb problémákra is létezik megoldás legújabb podcastünk vendége, Krajnyákné Csorba Fanni szolnoki iskolapszichológus szerint.

Szoljon.hu

Vendégünk: Krajnyákné Csorba Fanni iskolapszichológus

Cserfes gyermeke egyik napról a másik­ra szótlanná válik? Vagy éppen fordítva, az eddig visszahúzódó csemetének már-már agresszív megnyilvánulásai vannak? Sok szülő szembesül ilyen, és ezekhez hasonló problémákkal mostanság. Az általános iskolákban is lezárult ugyanis a szocializálódás időszaka: az elmúlt hetek hatásai, élményei a diákok otthoni és iskolai viselkedésére is hatással vannak. Krajnyákné Csorba Fanni szolnoki iskolapszichológus szerint minden gyermek más és más, különböző módon dolgozzák fel magukban a velük történteket. A teljesítmény miatti szorongásra, illetve a közösségekben felmerülő egyéb problémákra is létezik azonban megoldás!

Legújabb podcastünkben P. Pusztai Nóra beszélget Krajnyákné Csorba Fanni szolnoki iskolapszichológussal, aki egy rendkívül fontos problémáról is megosztja gondolatait a hallgatókkal: a szakember úgy véli, hogy a zaklatás az online térben hatványozottan veszélyes, a negatív élmények ugyanis mély nyomokat hagyhatnak a kisdiákok lelkében.

A Szoljon.hu podcast legújabb adása alább, egyetlen kattintással indul, de meghallgató YouTube és Spotify csatornánkon is!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában