Július legjobb fotói

2022.12.26. 16:30

Képes visszatekintés: dőltek-borultak az autók a kunszenti roncsderbin

Cikkünkben összegyűjtöttük július legérdekesebb fotóit. Lássuk is őket!

Szoljon.hu

Fotó: Tömösközi Károly

Bár folyamatosan locsolták a pályát, mégis nagy port kavartak az épített gépcsodák Kunszentmártonban. Az Országos Roncsderbisorozat soron következő állomásaként rendeztek látványos futamokat július 24-én, vasárnap a tiszazugi városban.

Fotós: Tömösközi Károly

Két év kényszerszünet után július 23-án, szombaton újra megrendezték a Bivalyfesztivált Jászalsószentgyörgyön, ahol bárki megkóstolhatta a semmi máshoz nem fogható húsból készült ételeket.

Fotós: Pesti József

Nem mindennapi jelenségnek lehettek tanúi mindazok, akik lesétáltak júliusban a Tisza partjára. A fokozatosan visszahúzódó folyó medrének olyan részletei is megmutatkoztak akkoriban, amiket az év nagy részében emberi szem nem láthat. Különleges természeti alakzatok, és rég a folyóba veszett ember alkotta tárgyak is napvilágra kerültek.

Fotós: Nagy Balázs

Július 9-én, szombaton a szolnoki RepTár adott helyet Matt Bianco koncertjének. A nagyszabású turnén az előadó a The Essential Matt Bianco című dupla albumát mutatta be, amelyen eddigi karrierje legnagyobb slágereinek újraértelmezéseit vonultatta fel.

Fotós: Kiss János

Július 9-én, szombaton benépesült a Galambos park különleges autócsodákkal. Itt tartották meg ugyanis a ötödször az Amerikai Autó Bemutatót és először a Márkafüggetlen Autó Találkozót.

Fotós: Kiss János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában