Támogatás

2022.12.19. 16:26

Meleg ételt osztottak a szolnoki Humán Szolgáltató Központban

A programhoz Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is csatlakozott.

Hartai Gergely

Az ételek kiosztásában Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is segített

Fotó: Mészáros János

Rászoruló családoknak osztottak meleg ételt hétfőn a Humán Szolgáltató Központban. Az adagokat az NHSZ Zounok Zrt. ajánlotta fel a szükségben lévők számára. 

A szétosztásában Szalay Ferenc polgármester is segített, aki az eseményen kiemelte: karácsony előtt mintegy 1500 adagot adnak át a város több pontján. A helyszínek között szerepel egyebek mellett a Pletykafalu, de a Széchenyi városrész is.

A programhoz dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is csatlakozott. Elmondta, megbecsülendő, hogy a versenyszféra gazdasági szervezetei komolyan gondolják, hogy kötelességük támogatni az elesetteket.

– Az elmúlt napok arról szóltak Szolnokon és környékén, hogy ki miként tudja a leginkább támogatni a nehéz helyzetben lévőket. Magunk körül rendre azt látjuk, hogy kemény világban élünk, szembesülünk a mellettünk zajló háborúval és az elszabadult energiaárakkal. Ezzel párhuzamosan viszont erősödött a szolidaritás, a segíteni akarás. Köszönet illet mindenkit, aki ebben a helyzetben is örömöt tud vinni a családok életébe – hangsúlyozta mondandója végén a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában