Galériával

2022.12.14. 16:30

Rászoruló családoknak jutott az adományból Szolnokon

A mindennapi, nehéz terheken könnyítenek a kiválasztott családoknak átadott adományok. 10 háztartásba jutott a Plazmacenter, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szolnoki csoportjának és egy vállalkozó felajánlásából.

P.P.N.

A Széchenyin élőket segítik

Fotó: Mészáros János

A folyosón izgatott várakozás előzte meg az adományátadást tegnap délután a Zöld Házban. A Széchenyi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sportegyesület követte az elmúlt 24 év hagyományát, karácsony közeledtével rászoruló családoknak segítettek.

– Amióta létezik az egyesületünk, számos karitatív rendezvényt tudtunk lebonyolítani a Széchenyin, az itt élők megsegítésére. 

Azt gondoltuk, hogy a geopolitikai helyzet és a rezsiválság miatt az eddigieknél több segítség kell, hogy érkezzen a városrészbe, ehhez kerestünk partnereket – emelte ki Tasnádi Zoltán az egyesület elnöke. A városrész önkormányzati képviselője hozzátette: a szolnoki Plazmacenter támogatásával meg tudták oldani azt, hogy tíz rászoruló család kaphatott harminc-harminc ezer forintot.

Egy vállalkozó hús- és tejtermékekből álló csomagot ajánlott fel, míg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szolnoki csoportja tartós élelmiszerekkel érkezett. A családokat a humán szolgáltató központ segítségével választották ki. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában