Áprilisi legolvasottabb cikkek

2022.12.23. 17:25

Visszatekintés: utánfutón szállított sportrepülő okozott balesetet Szolnoknál

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a híreket, amelyek leginkább érdekelték olvasóinkat áprilisban.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Szörnyszülött „mászott elő” a csatornából Karcagon

A Föld napja alkalmából csatornaszörnyet alkotott a TRV Zrt. A vállalat munkatársai vécén lehúzott, csatornákba beledobált holmik hasonmásaiból alkottak egy szörnyet, melyet Karcagon mutattak meg először az érdeklődő lakosoknak. A megdöbbentő figura mintegy tükröt tartott mindenki elé, megmutatva, van hová fejlődnünk a helyes csatornahasználat terén.

Forrás: Beküldött fotó

2. Hármas karambol történt a 4-esen Szolnoknál

Három autó ütközött össze április 10-én Szolnoknál, a 4-es főút 99-es kilométerszelvényénél, a Szent István hídon. Az autókból kettő frontálisan karambolozott. Az egyik kocsiba beszorult egy utas, akit a szolnoki hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett emeltek ki.

Fotó: Mészáros János

3. Egy utánfutón szállított sportrepülő okozott balesetet Szolnoknál

Egy személyutó közlekedett, utánfutóján egy sportrepülővel a 4-es főúton április 22-én délelőtt. A gép szárnya hirtelen kinyílt és a szemből jövő kamion szélvédőjének csapódott. A balesetben a kamion sofőrje könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség teljes útlezárás mellett végezte a baleset helyszínelését.

4. A Fidesz jelöltjei győztek Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Országgyűlési választást tartottak áprilisban. Jász-Nagykun-Szolnok megye mindegyik választókerületében a Fidesz-KDNP jelöltjei győztek.

Fotó: Mészáros János

5. Két autó karambolozott Törökszentmiklósnál, többen is megsérültek

Egy román mikrobusz Fegyvernek felé haladt április 28-án, amikor a szemből érkező autó be akart kanyarodni a surjányi elágazásnál, Törökszentmiklóson, a sofőr azonban nem adta meg az elsőbbséget, és összeütköztek. Egy főt a tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki, úgy tudjuk, hogy őt mentőhelikopter szállította kórházba, a többieket mentőautó vitte el.

Fotós: Donka Ferenc

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában