Összefoglaló

2023.01.17. 20:30

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 17.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A mentőhelikopter a baleset helyszínéhez közeli bolt mellett tudott leszállni

Fotó: Pesti József

Egy 55 éves kerékpáros nőt gázoltak el Jászladányon. A biciklis védett úton haladt, mikor elütötték. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikoptert riasztottak hozzá és a szolnoki Hetényi Géza Kórházba szállították.

Újbudai rendőrgyilkosság: kiderült, hibáztak-e intézkedés közben a rendőrök. Megvan a parancsnoki kivizsgálás eredménye.

Elmaradt elsőbbségadás: három autó ütközött össze Szolnokon.

Gálaműsorokkal, kiállítással, ingyenes filmvetítéssel, interaktív könyvtári órával ünneplik a magyar kultúra napját Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is.

A karcagi Kóbor Szívek Állatmentő Alapítvány nyerte a Kedvenc kedvenceink versenyt. Erre bármilyen háziállat fotójával be lehetett nevezni, a legtöbb voksot kapott kiskedvenc gazdája a dicsőségen túl 20, 30, vagy 50 ezer forint értékű állateledel-utalvánnyal gazdagodott.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztálya a tavalyi év utolsó heteiben nagy hangsúlyt fektetett a fogyasztóvédelmi előírások ellenőrzésére az online és az offline térben egyaránt. 

Majdnem összeütközött két személyvonat Újszász közelében. Az utasok biztonságban voltak, veszélyhelyzet nem alakult ki.

Változás lép életbe az orvosi rendelőben történő vérvétel szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban Jászapátin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában