Fenyőfa elszállítás

2023.01.02. 14:40

Január 9-től gyűjtik be a lebontott karácsonyfákat Szolnokon

A fenyőket érdemes a kuka mellé, de mindenképpen jól megközelíthető helyre kihelyezni.

R.Á.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Véget értek az ünnepek, sokan máris lebontják a karácsonyfákat. Szolnokon az NHSZ Szolnok munkatársai a megszokott rend szerint gyűjtik be a tűlevelűket.

A társaság az elmúlt évek bevett gyakorlatához hasonlóan idén is szervezett, külön gyűjtőjárattal gyűjti össze az ünnepek után kihelyezett, korábban szebb napokat látott fenyőfákat.

– Idén január 9. és február 3. között közlekednek e céllal járataink, melyekkel kollégáink begyűjtik a fákat – mondták el az NHSZ Szolnok illetékesei.

– Az összegyűjtött fenyőfák a kétpói komposztáló telepre szállítjuk hasznosításra, ezért szeretnék felhívni a lakosság figyelmét, kérünk mindenkit, hogy lehetőleg a díszektől megtisztítva helyezzék ki a növényeket.

Érdemes a kukák mellé, de mindenképpen jól megközelíthető helyre kitenni a fákat. Az elszállítás egyébként február 3-ig folyamatosan történik – tették hozzá érdeklődésünkre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában