Ünnepség

2023.01.22. 08:19

Két díjjal is elismerték a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárat

Könyvtári és közművelődési tevékenységüket is díjazták.

Rimóczi Ágnes

Balogné Szabó Anita, Kiss Edit, Balázs Ildikó és Czakóné Gacov Katalin

Forrás: Verseghy Ferenc Könyvtár Facebook-oldala

A Verseghy Ferenc Könyvtár a kultúra két különböző területén biztosít szolgáltatásokat a látogatóknak. Országosan is egyedülálló, hogy mindkét működési területen ugyanabban az évben sikerült megszerezni a minőségi kitüntető címeket.

Ahogy az intézmény közösségi oldalán olvasható, a magyar kultúra napja alkalmából megrendezett ünnepségen vehették át a megtisztelő díjakat a munkatársaik. 

 A Könyvtári Minőségi Díj a könyvtári területen elérhető legmagasabb elismerés, melyet az eredményes működést segítő kiemelkedő innovációk megvalósításáért nyerte el a szervezet. A Minősített Közművelődési Intézmény Cím pedig a közművelődési intézményegységeink minőségi munkáját ismeri el

 – írták.

A díjátadó ünnepségnek az Országos Széchényi Könyvtár adott otthont. Dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár úrtól a kollektíva nevében Czakóné Katalin Gacov igazgató, Ildikó Balázs minőségirányítási vezető, illetve Kiss Edit közművelődési vezető és Balogné Szabó Anita közönségkapcsolati vezető vette át a megtisztelő elismeréseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában