Beruházás

2023.01.23. 17:45

Korszerű piac épül Fegyverneken

Egy közel 1700 négyzetméteres területen alakítják ki Fegyvernek új piacát, melynek részeként egy 320 négyzetméteres, földszintes épület, és egy nagy, fedett, oldalról nyitott árusítótér is épül majd. A beruházásra 150 millió forintot nyert az önkormányzat a TOP Plusz pályázatán.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Laufer László

Teljesen megújul és kibővül a helyi piac, a korszerű árusítóhelyet a Dózsa György úti, önkormányzati tulajdonú telken alakítják ki. A munkálatok során egy rossz állapotú ingatlant is lebontanak majd. A piac leendő, több mint háromszáz négyzetméteres épületének egyik felében két üzlet és szociális helyiségek, a másik részében szintén két bolt és raktárak helyezkednek majd el. Az épülethez egy közel száznegyven négyzetméteres fedett, oldalról részben nyitott árusítóteret csatlakoztatnak. A piac mellett parkolót, és kerékpártárolókat is kialakítanak– közölte Tatár László polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában