Szolnok

2023.02.03. 13:35

Új helyre költözött a Fidesz iroda

Ingyenes jogi tanácsadással, és plusz fogadóórákkal várja új irodájában a Fidesz-KDNP szolnoki képviselőcsoportja az ügyfeleket. Az iroda a volt Néplap székházból költözött át nemrég a Kossuth téri volt színházi jegyirodába.

Molnár-Révész Erika

Az új irodában tartott sajtótájékoztatót Tasnádi Zoltán frakcióvezető (balra) és Szalay Ferenc polgármester

Fotó: Mészáros János

A régi Néplap székházból a Kossuth Lajos út 17-23 szám alá, vagyis, a volt színházi jegyirodába költözött a városi Fidesz-KDNP frakció képviselői irodája, melyet Vörös Miklós, a képviselőcsoport igazgatója irányít. 

Úgy gondoljuk, hogy a munka, amit a város érdekében most már évtizedek óta végzünk, így közelebb kerül az emberekhez

– indokolta a lépést pénteken, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Szalay Ferenc. 

A Fidesz vármegyei elnöke az eseményen az akkumulátorgyárakkal kapcsolatos csütörtöki vitára is reflektált.

– Az elmúlt időszakban jelentős feladatok álltak előttünk, de azt gondolom, a képviselőcsoport és az egész testület helyt állt. Ez a mostani háború, az energiaválság, és az uniós szankciók okozta problémák nem várt helyzetek elé állították a várost, az országot, de bölcs előrelátással, felkészültséggel, a képviselőcsoportoknak túl kell lépniük ezeken a problémákon. Az, hogy ilyenkor nyugodtak kell maradni, és békességben kell élni, a csütörtöki közgyűlés méltóképpen megmutatta. Lehet hergelni az embereket és bizonytalanságot gerjeszteni, de a cél az, hogy nyugalom és béke legyen a világban, mert akkor tudunk előre menni, tisztán gondolkodni – hangsúlyozta az elnök. 

Hozzátette, a Fidesz-KDNP frakció számára továbbra is a város fejlődése és nyugalma a legfontosabb. 

– Nem csak elköltözött az iroda, de ügyfélbarátabb lesz, és funkciója is bővül – vette át a szót a képviselőcsoport vezetője, Tasnádi Zoltán.

– Minden hét szerdáján 16 és 18 óra között a képviselőcsoport mindig más tagja tart majd itt fogadóórát, amellett, hogy a saját körzetében is megtartja az eddigieket. Emellett minden hónap utolsó péntekén 15 órától 17 óráig ingyenes jogi tanácsadást kaphatnak az ide betérők, képzett, felkészült jogászoktól – tájékoztatott a képviselő. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában