Összefoglaló

2023.03.08. 20:40

A rózsa és a tavaszi virágok fogynak leginkább nőnapon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

A rózsa és a tavaszi virágok fogynak leginkább nőnapon. Színes növények borították be a szolnoki vásárcsarnok árusító asztalait. Már tegnap reggel sorakoztak a kisebb nagyobb csokrok és cserepes virágok. Az eladók tapasztalatai szerint viszont a férfiak többsége nőnapon vásárolja meg a hölgyismerősöknek szánt ajándékot. Az elmúlt évek tendenciái azt mutatják, hogy egyre kevesebb virág fogy.

Vetőmagokat kapnak a jelentkezők Tiszabőn. Legalább húszféle vetőmagot tartalmazó csomagot kapnak a vállalkozókedvű lakosok Tiszabőn. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat négy éve indult kertprogramja a növénytermesztés alapjainak megtanulását, az önellátást, és az egészséges konyhai alapanyagok előállítását célozza.

Kiemelkedő nemzeti értéket mutatnak be Jászárokszálláson. 

Virággal kedveskedtek a karcagi rendőrök, de azért a biztonsági övekre is kíváncsiak voltak. A szabályosan közlekedő női sofőröket virággal köszönötték.

Ezt jól kiszámolták: szép eredményekkel tértek haza a karcagi diákok. Háromfordulós matematikaverseny területi döntőjébe jutottak a Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézmény tanulói.

A nőnap sem mentesítette a jászkunsági hölgyeket az ellenőrzések alól, a tulipán azonban járt nekik. A rendőrség Jászkunság egész területén a passzív biztonsági eszközök használatának közúti ellenőrzését végzi e hét végéig.

Szolnoki katonákból álló különleges osztag tesztelte a honvédség új szuperhajóját. Hőkamerával, szonárral és korszerű navigációs eszközökkel szerelték fel a honvédség új hajóját, a Zodiac Pro 850-et.

Egy jászkiséri lakos tíz kézzel faragott edényt tulajdonított el. A rendőrök előállították, és gyanúsítottként kihallgatták az 57 éves férfit.

Nyolcvan méteren át tolta a vonat a sínekre hajtó autót Szászbereknél, vádat emeltek a figyelmetlen sofőr ellen.

Szolnokon az Anna és a Levente, míg a Jászságban a Dávid, a Rebeka és a Laura volt a sláger tavaly. Hírportálunk körképéből kiderül, hogy átalakulóban vannak a névadási trendek, továbbra is tiltólistás azonban a Felhő és a Bogár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában