Megoldást keresnek

2023.03.14. 06:55

Megkeseríti a szolnoki Csaba utcában lakók életét a hatalmas teherforgalom

A Magyar Posta Zrt. egy éve telepített új logisztikai központja miatt jelentősen megnőtt a kamion-és teherautóforgalom a szolnoki Csaba utcában. Ez a környéken élők és a polgármester szerint is tarthatatlan állapotokat idézett elő. Az ügyben hétfőn lakossági fórumot tartottak.

Molnár-Révész Erika

A jelenlévők a tarthatatlan helyzet kapcsán lakossági fórumon értekeztek

Forrás: Szalay Ferenc Facebook-oldala

Mióta a Magyar Posta Zrt. logisztikai központot telepített a Csaba utcában álló ipari ingatlanra, jelentős kamion- és teherautóforgalom nehezíti az ott élők mindennapjait – számolt be a problémás helyzetről közösségi oldalán Szalay Ferenc polgármester, aki Molnár Ivánnal, a déli városrész önkormányzati képviselőjével, valamint Fejér Andor alpolgármesterrel tartott lakossági fórumot az ügyben.

– Ez így tarthatatlan, ráadásul a nehéz járművek károkat okoznak az útban, és az emberek elmondása szerint a házakban is.  A Csaba utcaiakkal egyetértve minél hamarabbi változást kell kérnünk a Postától, s meg kell találnunk, hogyan tudjuk más útra terelni a logisztikai központba menő forgalmat. A Magyar Posta Zrt. új vezetése teljes mértékben partner, reméljük rövid úton megoldást találunk – hangsúlyozta posztjában a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában