Vasúti közlekedés

2023.03.11. 13:26

Mutatjuk, milyen változásra kell számítani a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon

A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon a hétvégére változik a menetrend.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Huszár Márk / MW Archív

Március 11-én és 12-én felsővezeték-karbantartás és a vasúti pályára veszélyes fák kivágása miatt a Rákoshegy-Maglód szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekednek, Rákoskerten és Ecseren a Szolnok irányú peronnál állnak meg. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon a hétvégére változik a menetrend – tájékoztatott a MÁV Zrt.

Főbb változások:

  • A Keleti pályaudvar és Szolnok között óránként egy vonat indul S60-as jelzéssel (4:50-21:50 között minden óra 50 perckor), ami Abonyi út kivételével minden állomáson és megállóhelyen megáll. A Keleti pályaudvarról minden óra 20 perckor induló sülysápi S60-as vonatok nem közlekednek.
  • Szolnok és a Keleti pályaudvar között óránként egy vonat indul S60-as jelzéssel (7:09-21:09 között minden óra 09 perckor), ami Abonyi út kivételével minden állomáson és megállóhelyen megáll, Sülysápról minden óra 24 perckor indulnak tovább Budapest felé. A Sülysápról minden óra 54 perckor induló S60-as vonatok nem közlekednek.
  • A Békéscsaba felől a fővárosba tartó InterCity-k a Keleti pályaudvarra a megszokotthoz képest 5 perccel később érkeznek meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában