Összefoglaló

2023.04.10. 20:40

A látványtervek már elkészültek a ceglédi rendelőkomplexumhoz– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Jövőre adhatják át az új ceglédi rendelőkomplexumot. Mintegy négymilliárd forintból épül új rendelőintézet Cegléden. A látványtervek már elkészültek. Ha minden a tervek szerint alakul, a város egy impozáns egészségügyi létesítménnyel lesz gazdagabb.

Tragikusan kezdődött a 2017-es esztendő a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Népművészeti Egyesület életében: szilveszter éjszakáján lángok martaléka lett a tiszavárkonyi Népművészeti Alkotótelep Alkotó­háza. A szervezet székhelyéül is szolgáló, korábban számos alkotóprogramnak is helyet adó impozáns, nádfedelű épületből reggelre csak üszkös romok maradtak. Mint kiderült, egy utcafront felől rosszul rögzített tűzijáték okozta a tüzet. A felújítási munkálatoknak köszönhetőn azonban az épület lassan visszanyeri régi fényét.

Összeírják a kutyákat Mezőtúron. Április 15-től veszik számba a kutyákat Mezőtúron. Aki elmulasztja az adatszolgáltatást, bírságra számíthat.

Húsvét után többnapos gyakorlatozást tartanak a szolnoki helikopterek.

Hagyományőrző, kulturális és közösségi programokkal ünnepelték idén a város napját Jászberényben. A rendezvénysorozat egyik legfontosabb eseménye a városi díjátadó ünnepség volt, melyen a díszpolgári, a Pro Urbe Érdemérmek és a Pro Civitate díj mellett számos szakmai elismeréssel jutalmazták a kiválóságokat.

Berendezési tárgyak lángoltak egy házban Jásztelken. Lángok csaptak fel egy jászteleki házban húsvéthétfőn. A tűzben berendezési tárgyak égtek.

Önerős járdaépítéshez biztosít alapanyagot a jászberényi önkormányzat. Április végéig lehet benyújtani a kérelmeket.

Jászberényben is hallható lesz premier előtt a Metallica új albuma. A hivatalos megjelenés előtt egy nappal moziba várják a rajongókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában