Új klub

2023.04.23. 13:30

Bolond istók kapott főszerepet a szajoli könyvtárban

Új klub alakult a Szajoli Közösségi Ház és Könyvtárban. Az Arany Olvasókör első foglalkozását megtartották, a klub minden, olvasni szerető szajoli előtt nyitva áll, várják az érdeklődőket.

R. Á.

Az összejövetel során jó hangulatú beszélgetések alakultak ki

Forrás: Szajoli Közösségi Ház Facebook-oldala

Az olvasni szerető, rendszeres könyvtár látogatóknak hirdették meg a Szajoli Közösségi Ház és Könyvtár munkatársai az intézmény új programját. Az Arany Olvasókör a napokban meg is tartotta az első foglalkozását. 

– Petőfi Sándor és Arany János Bolond Istók című műveivel ismerkedtünk meg a résztvevők. A műveket Kerékjártó Tibor tolmácsolta a jelenlévőknek. Jászberényiné Farády Ildikó a könyvtárunkban legnépszerűbb mai magyar írónőket mutatta be. R. Kelényi Angelika, Fábián Janka és Budai Lotti művei nem ismeretlenek az olvasóik számára, azonban az életútjuk, írói pályafutásuk kapcsán új ismeretekre tehettek szert az olvasókör tagjai – számoltak be az irodalmi programról a könyvtár illetékesei az intézmény közösségi oldalán.

A versek, művek, könyvek kapcsán érdekes, jó hangulatú beszélgetések alakultak ki, ahogyan az egyik résztvevő fogalmazott: kedvet kaptak ahhoz, hogy olyan könyvet is elolvassanak, ami eddig nem állt hozzájuk közel. Az új program mindenki számára nyitott, szeretettel várják az új tagokat, az érdeklődőket, a következő foglalkozást június 30-án délután négy órakor tartják az olvasókörösök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában