Estébe nyúlt a program

2023.04.09. 18:01

Éjszakáig szakmáztak a mezőtúri iskolában

Cukrászat, kereskedelem, hegesztés. Többek között ezen szakmák fortélyait is bemutatták a napokban megrendezett pályaorientációs napon a Karcagi Szakképzési Centrum Mezőtúri Szakképző Iskola és Kollégiumban.

R. Á.

A diákok élvezték a különleges programot

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Pályaorientációs programot rendeztek a napokban a Karcagi Szakképzési Centrum Mezőtúri Szakképző Iskola és Kollégiumban. Az intézmény ezzel a programmal csatlakozott a Szakmák éjszakája elnevezésű országos rendezvényhez. Az eseményen az iskolában oktató szakemberek mutatták be a különféle szakmák fortélyait és az érdeklődők ki is próbálhatták az egyes szakmákhoz szükséges eszközöket és gépeket.

Az eseményen részt vett Szűcs Dániel is, aki elismerően szólt annak jelentőségéről. – A program nagy segítséget jelenthet a fiataloknak, akik a hivatásukat keresik, hiszen azáltal, hogy a gyakorlatban is kipróbálhattak bizonyos tevékenységeket könnyebben eldönthetik, milyen irányba szeretnének továbbtanulni. Gratulálok a rendezvényhez – írta közösségi oldalán Mezőtúr polgármestere.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában