Húsvét

2023.04.07. 20:22

Idősektől tanultak locsolóverseket a szolnoki gyerekek

Húsvétoló programra várták a minap Szolnokon a szandaszőlősi, kertvárosi, alcsiszigeti gyerekeket. A programot a Vízpart körúti Idősek Otthonában tartották, így generációk találkoztak és együtt készülődtek.

Rimóczi Ágnes

Jó volt a hangulat

Forrás: Ligeti József Alcsisziget / Kertváros / Kocsoros / Szandaszőlős Facebook-oldala

Generációk találkoztak Szolnokon a húsvétra hangolódva. A minap Húsvéti Workshopot rendeztek a Vízpart körúti Idősek Otthonában, ahol idősek, fiatalabbak és gyerekek közösen készülődtek a közelgő ünnepre. Ligeti József, a 6-os körzet önkormányzati képviselője és a Szolnok Város Fejlődéséért Egyesület szervezésében megvalósuló, jó hangulatú esemény résztvevői tojást festettek, énekeltek és locsolóverseket tanultak. 

Bebizonyosodott, hogy mindezekben nagy segítséget nyújtottak a gyerekeknek a tapasztalt idősek. Természetesen nem maradhatott el az arcfestés, a húsvétoló programon legtöbben nyuszivá alakultak az ecsetek által. A kertben tojáskeresésre várták a gyerekeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában