Összefoglaló

2023.04.14. 20:40

Immár huszonnegyedik alkalommal rendezik meg a szolnoki utazás kiállítást – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Életveszélyben az autóból kirepült sofőr, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Baleset történt az M4-es autóúton Abony térségében pénteken délelőtt. A Szolnokról Budapest felé vezető oldalon egy autó szalagkorlátnak ütközött, majd a vízelvezető árokban állt meg. Lassan helyreáll a forgalmi rend.

Tom Cruise-zal dolgozna együtt a Hadik című film díszleteit elkészítő ceglédi stúdió. Számos közismert hazai és nemzetközi film díszletét készítette már el Hegedűs Gábor és csapata. A Hege Dekor nevű reklámdekorációs cég kivitelezés-vezetője munkatársaival a Hadik című történelmi filmnek és a Shadow and Bone néven futó amerikai fantasy sorozatnak egyaránt élethű „hátteret” adott. A díszlettervezés kulisszáiról a szakemberrel beszélgettünk.

Immár huszonnegyedik alkalommal rendezik meg a szolnoki utazás kiállítást, mely április 21-22-én különleges ajánlatokkal várja az érdeklődőket. A díszvendég Sümeg lesz.

Nagyszabású koncerttel készül a szolnoki légierő zenekar. A koncerten előtérbe kerül a trombita, a tuba, a klarinét és a szaxofon is.

Szemétgyűjtő akciót szervez a Szolnok ZöldErő. A Te Szedd! akció keretében szemétgyűjtést hirdetett Szandaszőlősön a Szolnoki ZöldErő. A jövő vasárnapi programhoz bárki csatlakozhat.

Sárga nárciszokkal sétáltak a karcagi idősek otthonába a találkozó résztvevői. A résztvevők átadták a gondozottaknak a reménységet, az élet szépségét, az élet méltóságát szimbolizáló sárga nárciszokat.

Májustól tovább tart nyitva a szolnoki Véső úti strand. A strandfürdő nyitvatartása kapcsán adott új információkat Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere.

Azt állítja, meggondolta magát, és tagadja tettét a jászteleki betörő. A kamerafelvételek vezettek a rotációs kapát eltulajdonító jászteleki férfi nyomára, néhány óra alatt elő is állították a Jászberényi Rendőrkapitányságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában