Szoljon podcast

2023.04.08. 19:55

Kolozsvári András: Fehér, rozé, siller, vörös, válogassunk, élvezzük húsvétkor is!

A húsvét a közösen töltött idő, a locsolkodás és persze a családi ebédek, vacsorák és a hozzá dukáló borok ideje is. Mit együnk és mit igyunk hozzá? Erre kerestük és kaptuk meg a választ egy olyan szakértőtől, aki ételben, italban, de még az ünnepkör hátterével kapcsolatban is lenyűgözően otthon van. 

Szoljon.hu

Vendégünk: Kolozsvári András

Forrás: Szoljon.hu

Akár otthon töltjük a húsvétot, akár vendégségbe megyünk, igazán fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a kísérő borokra is, hiszen egy ideális étel-bor párosítás felejthetetlenné teszi az ízeket, ami ezzel megkoronázza az ünnepet. A mai podcastunkban Kolozsvári András sommelier, szolnoki étterem tulajdonos segít néhány nagyszerű tanáccsal, amelynek birtokában mindenki magabiztosan választhat bort vagy pezsgőt az ünnepi fogásokhoz.

A beszélgetést meghallgathatjátok Spotify és YouTube csatornánkon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában