2023.04.08. 19:55
Kolozsvári András: Fehér, rozé, siller, vörös, válogassunk, élvezzük húsvétkor is!
A húsvét a közösen töltött idő, a locsolkodás és persze a családi ebédek, vacsorák és a hozzá dukáló borok ideje is. Mit együnk és mit igyunk hozzá? Erre kerestük és kaptuk meg a választ egy olyan szakértőtől, aki ételben, italban, de még az ünnepkör hátterével kapcsolatban is lenyűgözően otthon van.
Vendégünk: Kolozsvári András
Forrás: Szoljon.hu
Akár otthon töltjük a húsvétot, akár vendégségbe megyünk, igazán fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a kísérő borokra is, hiszen egy ideális étel-bor párosítás felejthetetlenné teszi az ízeket, ami ezzel megkoronázza az ünnepet. A mai podcastunkban Kolozsvári András sommelier, szolnoki étterem tulajdonos segít néhány nagyszerű tanáccsal, amelynek birtokában mindenki magabiztosan választhat bort vagy pezsgőt az ünnepi fogásokhoz.
A beszélgetést meghallgathatjátok Spotify és YouTube csatornánkon is.
Szoljon podcast
- Szkíta kori női ékszerekre bukkantak a Jászkunságban
- A tudatos vásárlás jó stratégia, de az sem árt, ha tudjuk mit rejtenek az E-számok
- Egy letűnt világ pihent a szolnoki helikopterbázis alatt – régészt kérdeztünk az izgalmas részletekről
- Ismét megszervezi a nagy sikerű kupát: ebben a szezonban sem unatkozik a szolnoki erőnléti edző
- Mucsi Zoltán: „Úgy tűnt, hogy valószínűleg Szolnokról fogok nyugdíjba menni, de aztán...”