Autizmus Világnapja

2023.04.23. 09:30

Még a híres szolnoki habos isler is kékbe öltözött – galériával

Az autizmus világnapja alkalmából rendezett eseményen több száz család, sőt még a híres szolnoki habos isler is kékbe öltözött.

Köllő Judit

Az esemény egyik látványos eleme a kékbe öltözött szolnoki habos isler volt

Fotó: Nagy Balázs

Az Autistákért Szolnokon Egyesület szombat délután tartotta első nagyobb rendezvényét a Verseghy Ferenc Könyvtárban. Az autizmusban érintetteket és családtagjaikat workshopokkal, előadásokkal, tanácsadásokkal, világnapi sétával, valamint óriás buborékshow-val várták.

Az eseményen Agócsné Kormos Anita, az Autistákért Szolnokon Egyesület egyik tagja arról számolt be hírportálunknak, hogy több szempontból is különleges volt a szombati program.

– Nagyon fontos számukra a mai rendezvény, hiszen ez az első nagyszabású eseményünk – fejtette ki Agócsné Kormos Anita. – Ráadásul nemrég kaptuk a hírt, hogy hivatalosan is egyesületként működhetünk, ami azt gondolom, hogy hatalmas eredmény. Számos tervünk van a jövőre nézve, melyeket egytől-egyig szeretnénk megvalósítani az elkövetkezendő időszakban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában